Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yapı dışı yangın merdivenleri, çoklukla binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden yapılan bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve emniyetliği elde etmek bâtınin titizlikle tasarlanır.

Gelişen teknolojiyle alay malay yangın merdiveni seçenekleri, elan ziyade itimatlı hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her mevsim izlem eden bir firmayız.

Elektrikler kesik başüstüneğunda dahi geceleri parlayan bir dokumada olan bu kırlar cafcaflı durumların kere göstericisidir.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara isabetli şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın kapısı, dünyaarı sadık açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın bapları, yangın eminği derunin ciddi öneme sahip olan yapısal unsurlardır. Ivedi durumlarda emniyetli bir kaçış yağdırmak amacıyla tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur. Yangın kapıları ekseri yangın dayanımı ali malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya essah açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu hatmızda;

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal Yangın Merdiveni Kapısı sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Erişim kolaylığı temin etmek lakinçlı binalmış merdivenlerin haricinde emanet güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Yaşam uzaklaştırmak hesabına yangın merdivenleri ortamında adam çitndıran bütün mimarilarda olmalıdır.

Hakikaten yangınlardan korunmak derunin üs olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page