En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 akort sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tutulmak; dayanıklı, bedii kapılara en orantılı fiyatlarla iye olgunlaşmak bağırsakin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

 Gestaltnın şerik merdivenlerinin yangın ve gayrı ivedi hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak onaylama edilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve muvafık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik bağırsakin yeğleme edilir.

Bu konuda mezun yangın firmasından etki alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüce acıe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kategorik kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın bapları tasarruf vadiına gereğince, rengine gereğince ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan mostra sınıflandırması dundaki gibidir

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece oflaz ise buna rabıtlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat peşışını getirmektedir.

Bu haberi beğendiyseniz, lütfen toplumsal iletişim ortamı hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin bile haberdar olmasını katkısızlayabilirsiniz.

Kaçış karınin kullanılmasına izin maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mahdut basamak vâsiliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki bünyelarda 125 mm' den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki nezdinde örek, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine bilim bağışlamak sinein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları Yangın Kapısı zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page