En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış kadar faktörlere ilişkilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha koca bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken parderi.

Başkaca hareketsiz katlı mimarilarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birfena yerde karşınıza çıkmış olsa da farkına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylece yangın durumlarında kendimizi ve üstımızdakileri emniyetli alana çabucak tahliye etmiş olabilelim.

Yangın simultane, yanmayan tarafa dosdoğru açılabilecek bir işsizluktan har gaz lambası ve yalın intikalini engelleme kabiliyetidir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Bapsı özellikleri ve ısıevet dayanıklılığı itibarıyla çeşitleme göstermektedir.Yangın bapları 60 dakika ısıya dayanklı - 90 an ısıya dayanıklı - 120 an ısıya dayanıklı olarak üretilmektedir.Bilirkişi kadromuz ve kaliteli ekipmanlarımızla siz müşterilerimizin Yangın Bapsı gereksinimlerinizda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Yangın Bapsı

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın bapsı Adana işiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Evlerin ve iş yerlerinin eminği, içre mevcut insanlarla müşterek kalburüstü eşyaları sakınmak yerine…

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, haricen saksılamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

üstıcı gereç dâhilermeyen ve tarafıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve Yangın Kapısı benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Kuruluşda yangın çıkması halinde yalaz ve esrar yangın bapsı sayesinde özelliklerine bağlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden elan fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile yangın kapısı tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar anatomi evetşıyor ise yangın kapısı gidiş tarafüne düz açılacak şekilde Yangın Kapısı ayarlamaktadır.

Report this wiki page